Comentarea pe bloguri

Comentarea pe bloguri

Pentru a avea un trafic stabil spre site-ul tau ai nevoie de o multime de link’uri. Aceasta se datoreaza simplu faptului ca motoarele de cautare dau prioritate mai mare site’urilor cu mai multe link-uri. Cu cat mai multe link-uri avem (nu uitam aici si de calitatea lor) – cu atat mai bine!

Ce ar insemna relevanta asta? Daca spre exemplu, ai un site care vinde calculatoare si alte produse din aceiasi categorie, atunci trebuie sa comentezi in blogurile/paginile unde se vorbeste despre calculatoare. Daca ai un site care vinde carti online, te sfatui sa gasesti blogurile criticilor de carti. Daca esti un vanzator de haine online, cauta bloguri ale designerilor si stilistilor. Deci, comentam doar acolo unde se vorbeste macar ceva despre ceea ce noi vindem.

Pentru a gasi posturi/pagini relevante incercati sa cautati in Google:

wordpress comments “cuvintele tale cheie”

In loc de “cuvintele tale cheie” foloseste cuvintele cheie specifice pentru care doresti sa gasesti rezultate. Batranul Google iti va da, sper, o gramada de rezultate. Pot sa te asigur din start ca nu toate vor fi bloguri care accepta comentarii. Incearca de mai multe ori sa schimbi cuvintele cheie si vei gasi in mod obligatoriu ceva util. Poti gasi o lista a blogurilor do follow romanesti aici.

Sa ai in vedere atunci cand lasi un comentariu ca in casuta destinata adresei web sa fie plasat adresa site-ului sau paginii tale. Un sfat bun este sa completezi casuta nume cu cuvantul cheie dupa care ai facut cautarea. Asta inseamna ca dupa aprobarea comentariului vei avea un backlink cu un text de ancora ce reprezinta un cuvant cheie important pentru site’ul tau.

O buna strategie este sa lasi comentarii de valoare in paginile gasite, astfel iti maresti sansele ca comentariul tau sa fie acceptat si ca cineva sa dea de site-ul tau mai usor. Orice remarca de valoare va starni interes pentru ceilalti iar acestia vor da click numaidecat pe link-ul tau.

Deci pentru ca acesta metoda sa’si aiba efectul maxim trebuie sa gasesti bloguri relevante in care sa lasi comentarii de valoare care contin linkul catre site-ul tau iar numele tau(anchor text) sa fie cuvantul cheie dupa care ai facut cautarea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *